Drie kersjes • olieverf op muspaneel • formaat 100×150 mm

Verukkelijk werk is soms veel werk

Lange uurtjes, weken droogtijd en weer door. Maar dan is er die magie… Soms vloeit het moeiteloos uit de kwast en staat het werkje binnen no time op de plaat. Eerlijk gezegd heb ik lang geworsteld met de drie kersjes. Maar ik vind dat het uiteindelijk een heerlijk paneeltje is geworden.

De kern
Mijn werk bestaat uit meer dan alleen heerlijk schilderen. Het is schetsen, aquarelleren, fotos maken, photoshoppen, illustreren, een boekomslag maken, een logo ontwerpen, tijdschrift bouwen, etc. De gebruikte middelen en materialen kunnen heel verschillend zijn. Maar het voorafgaande en onderliggende proces is steeds hetzelfde. Ik zoek de kern van wat me lief is, wat ik mooi vindt. Ik zoek de kern van het onderwerp en de betekenis ervan. In een opdrachtsituatie vind ik de kern van wat voor de opdrachtgever belangrijk is.

Make everybody happy!

Het mooiste kado is de perfecte balans tussen gever en ontvanger. Dat geldt ook voor een opdrachtsituatie; de perfecte synergie tussen maker en opdrachtgever. Ik maak het liefst iedereen blij en gelukkig.

dansende koe
Blije, dansende koe • olieverf op muspaneel • formaat 100×150 mm
UA-165298168-2